Gastenboek

5 berichten
 
09-12-2014
Geplaatst door: Esme Werner

Mooie ontdekking

Er werd me een tijd geleden aangeraden om een hobby te nemen. Iets wat je leuk vind om te doen.
En toen zag ik via fb een bericht voor een basis cursus ontspanningsmassage. Wat ik zo fijn vond is dat je eerst een oefen avond mocht bijwonen. Om eerste te kijken of dit wel bij je past.
Ik vond het gelijk helemaal te gek. De tijd vloog voorbij en elke keer leerde je weer nieuwe dingen bij. De ontspanning zat het in het krijgen, maar ook gek genoeg in het geven.
Zelf tijdens een les, toen ik mocht ontvangen en werd ik geraakt. De ontlading kwam los en ik werd er emotioneel van. Wow dacht ik dit is mooi.
Ik heb een hele fijne tijd gehad en nu kan ik mensen blij maken wat ik heb geleerd.

Nu wil ik meer leren,voelen en proeven. Daarom heb ik me voorgenomen om door te gaan met de vervolgcursus.

Dankje wel Alice voor alle lessen en tot volgend jaar.


Esmé

19-02-2014
Geplaatst door: Marion van der Valk

Cursus massage met rebalancing technieken

Dat dit een zeer prettige manier van masseren is, in de tot nu toe 2 cursusdelen die ik volgde bij Alice, is gebleken.
Het is een zeer waardevolle aanvulling op de manier waarop ik zelf in mijn praktijk werk. Bovendien was het ontvangen van de massages tijdens de lessen heel helend voor mezelf. Je wordt namelijk niet alleen aan de buitenkant aangeraakt...
Daarbij is er een bijzondere hechtheid in onze groep ontstaan die op nog dieper niveau werken mogelijk maakte.
Een aanrader dus. Voor mij op! naar de volgende verdiepingslessen!
Dank Alice voor je lessen tot nu toe!

08-02-2014
Geplaatst door: Ellen Sterkenburg

Waardering

De massagetechnieken die ik van Alice geleerd heb zijn voor mij heel waardevol. De lesavonden in een sfeer van rust en respect vormden voor mij een oase in een heftige tijd. Prachtig om te leren geven en ontvangen en vanuit die helende ervaring dit zelf weer aan anderen door te geven. Dank je wel Alice voor wie je bent en je warme inzet voor mensen.

03-02-2014
Geplaatst door: erika waaijer- segers

massage cursus

Hallo ik ben erika waaijer- segers en woon op texel.
Ik heb bij alice een aantal massage cursusen gevolgd.
Dit was een hele fijne ontmoeting met masseren, en heb er heel veel van geleerd, en ben enorm enthousiast geworden. De manier van lesgeven was heel prettige alice bracht een fijne sfeer door eerst even goed bij je zelf te komen door een begin oefening en vanuit die beweging je te verbinden met de massage. Inmiddels ben ik mijn eigen salon gestart en kan ik mensen een heerlijke ontspannen massage geven. Super bedankt alice en tot gauw bij de terug kom dagen.

06-10-2013
Geplaatst door: Suzanne

Rebalancing bij rugklachten

Ik had al geruime tijd van rugklachten en een hernia toen ik bij Alice onder behandeling kwam. Zij heeft mij geleerd om met mijn zwakke plekken om te gaan en naar mijn lichaam te luisteren. Zij is een fantastische aanvulling op mijn behandeling bij de fysiotherapeut en weet ook heel erg goed haar behandeling op mijn klachten aan te passen. Ik kan het iedereen aanraden om een bezoek aan haar te brengen!